Het verhaal van Jonas als schrijnwerker start steeds met het luisteren naar de klant. Een eenvoudig gesprek waarbij alles meteen duidelijk is, daar ben ik vandaag nog steeds blij om…

Het startpunt van mijn loopbaan begon in het jaar 2000. Gedurende 6 jaren op de schoolbanken, leerde ik de knepen van het vak in de richting ‘Houttechnieken meubelmaker’ in het VTI Aalst. In 2006 was ik volledig klaar met de schoolbanken, die had ik immers intussen al goed genoeg bestudeerd om ze zelf te kunnen maken. En zo vervolgde mijn loopbaan zich bij een aantal werkgevers waar ik een hoop ervaring, techniek en finesse heb bijgeleerd.

Na een aantal jaren begon ik ervan te dromen om mijn eigen zaak als schrijnwerker op te richten. In 2012 begon ik als zelfstandige in bijberoep. Al snel begonnen de opdrachten en aanvragen toe te nemen waardoor ik in 2016 de stap nam om volledig zelfstandig te worden.

Met trots voor het vak bieden wij de beste oplossingen voor binnen- en buitenschrijnwerk alsook zolderinrichting én gevelbekleding.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren!

Wat de klanten over mij vertellen

Ik ben heel blij met onze nieuwe dressing. Tot in de puntjes afgewerkt en alles binnen afgesproken termijn.

Zijn attentie in de details, het rustig blijven en toch goed verder doen met zijn werk. Fantastisch! Kom maar eens kijken naar onze keuken.

Kelly Van Impe, Erpe

Jonas krijgt binnen onze firma alle schrijnwerkprojecten. Alles is netjes afgewerkt volgens onze normen. Hij weet waar hij mee bezig is.